top of page
PROGRAMACIÓ MMM'AGRADA EL SET CAFÈ 2016:

6/07/2016 One Summer Night Trio.  (Nito Figueres - Sandra Fern  - Pedirto Martinez )

 

13/07/2016 BUENA ONDA, RUMBA.  Guitarra veu i cajón.  Ofereixen un espectacle ple d’emocions on segur que el públic se sentirà identificat amb alguna de les seves interpretacions, cançons d’ara i de sempre tocades amb cajón, guitarra, bon rollo i la complicitat de dos grans músics per passar una gran estona. 

20/07/2016 CLAVE DE SUR . Guitarra Veu. Música de fruta caribeña y esencias mediterráneas que viaja entre boleros, tangos, valses, rumbas... melodías, armonías y ritmos en “Clave de sur”. www.clavedesur.com 

27/07/2016: FINA:  Guitarra veu, baix i bateria. En Fina conversa i gaudeix amb el públic a través de cançons pròpies i versions plenes de reivindicacions directes, missatges entre línies,  aires pop, reggae, funky , rock i l’energia de la seva banda. www.socfina.cat

03/08/2016 PAU MORALES: Pau Morales presenta un concert de blues, rock i balades tocant 4 instruments alhora, jugant amb loops de manera fresca i desenfadada.

10/08/2016 MINERVA. (Girona, Cornellà de Terri i La cellera - veu, guitarra, bateria i baix). Amb influències soul, rythm and blues, funk, rock o pop, entre d’altres, els Minerva ens porten per camins amb marques totalment personals. Capaços d’eriçar-nos la pell amb cançons de gran sensibilitat i profunditat, també es deixen anar amb força per sacsejar-nos i posar-nos davant del mirall allò que ens remou.

 

17/08/2016. Estotifai. Guitarra-veu. En Jordi, en Toti, ens porta el seu increïble espectacle de versions nivell Spotify. No se li acaba mai la corda, ni les idees, i gaudirem de la seva veu profunda, guitarra amb caràcter i un gran carisma a l’escenari!

 

24/08/2016 SIDRU PALMADA: Sidru Palmada (Trombó, Teclat, veu) Aleix Bou (Bateria, Veu)
 

31/08/2016  Deux Clichés : (guitarra-veu, Veu i xilòfon). 

Dos joves músics banyolins sorprenents; una veu femenina càlida i versàtil i una guitarra amb vida pròpia que ens regalaran cançons intimes i personals  amb un so delicat  i íntim. 

grama IDEA té com a finalitat la inclusió a la societat de totes les persones tenint en compte la seva diversitat a través de diferents accions educatives , l’apoderament  del col·lectiu que formen amb llurs famílies i la sensibilització i capacitació de la societat per assumir la diversitat existent.

Joan Sentís - Jordi Vinyoles (Viladrau)
Jordi Dalmau (Girona)
TXUS PARERAS  (Palafrugell)
FINA! www.socfina.cat  (Girona)
 
CESC GIL - BADALONA
JORDI CLÀ - JAMS XEFLES EL CERCLE GIRONA
TONA "LES ANXOVETES"
XICU "LES ANXOVETES"
JOSEP BÉCARES
 

ARTISTES 2015

mmmagrada musica i muntanya

VILADRAU

ARTISTES 2014

mmmagrada musica i muntanya

VILADRAU

AL    MMM'AGRADA

 

  • Facebook - Black Circle

FES  UN M'AGRADA

 

bottom of page