top of page
ACOMPANYAMENT
AL DESENVOLUPAMENT
PSICOLÒGIC, PERSONAL
I SOCIAL
 
QUÈ FEM:  

Acompanyament en processos de desenvolupament psicològic, personal i social:

Especialment de persones amb diversitat funcional amb realitats conductuals, d’aprenentatge i de socialització d’alta complexitat. 

COM HO FEM:

Treballem mantenint la persona al centre del procés, considerant totes les seves dimensions i sistemes on es pot desenvolupar. Creant i/o aprofitant espais, temps i situacions per a la construcció pròpia, amb l’altre i l’entorn. Ens basem en el coneixement i reconeixement de la persona,  l’anàlisi seu l’entorn social i físic i la comprensió del diagnòstic. A partir d’aquí desenvolupem un sistema d’acompanyament i suports socioeducatius i psicopedagògics per a la persona i la seva família. Un sistema en el que el treball en equip amb altres professionals, les emocions, el vincle, el suport en la pràctica de les Activitats de la Vida Diària i la globalitat del procés possibiliten els aprenentatges vitals de conductes i habilitats per a l’autonomia, la inclusió social, la llibertat i l’autorealització.

A QUI ACOMPANYEM:

Hem acompanyat persones amb diagnòstic de:

 

TEAF, (Trastorn de l’Espectre Alcohòlic Fetal), TEA (Trastorn de l’Espectre Autista), Trastorn Bipolar,

Síndrome d'Asperger, TDAH, i altres trastorns de conducta, del desenvolupament i l'aprenentatge, i Paràlisi Cerebral. Grau I, II i III de discapacitat i tots els percentatges.

Hem treballat per persones usuàries de:

 

Afatrac, SAF Grup, Colònies de la Generalitat de Catalunya (Xanascat), Ramon Noguera, Oxalis, Astrid, Els Joncs, Hermanas Hospitalàries.

Josep Bécares - 630 40 20 64

josepbecares@gmail.com

AL    MMM'AGRADA

 

  • Facebook - Black Circle

FES  UN M'AGRADA

 

bottom of page